KENNISMAKING MET IBABS

Kennismaking met iBabs

iBabs is jouw digitale assistent en deze app maakt het mogelijk dat je werkelijk papierloos kunt vergaderen. Dankzij iBabs kan je vaarwel zeggen tegen stapels papier en is het ook niet meer nodig om met behulp van dure transportmiddelen of verschillende (verwarrende) mails documenten tijdig bij de lezer te krijgen. De app iBabs maakt het mogelijk dat je, je kan voorbereiden op vergaderingen waar en wanneer je maar wilt.

Wil jij Papierloos Vergaderen?
iBabs is dé oplossing voor je als Raadpleger/Bestuurder of als Agendabeheerder/Secretariaat!

Als Raadpleger/Bestuurder bepaal je zelf waar en wanneer je jouw vergaderingen voorbereidt. Met iBabs kan je in de app jouw vergaderstukken doorlezen, aantekeningen maken en deze eventueel delen met anderen, zoals bijvoorbeeld met jouw management support of met jouw collega’s.
Klik HIER voor meer informatie over iBabs om papierloos te vergaderen.

iPad iBabs App voor raadplegen

Als Beheerder van een agenda (secretariaat) kan je alle vergaderingen zeer effectief voorbereiden via de webomgeving. Documenten verzamel je op één plaats en met één druk op de knop worden alle genodigden uitgenodigd en voorzien van de complete vergaderdocumentatie. Zelfs last-minute wijzigingen zijn eenvoudig en snel te verwerken!
Klik HIER voor meer informatie over iBabs voor Beheerders en Secretariaat.

iBabs is een app die werkt op alle gangbare tablets (Apple, Windows en Android) en het is tegenwoordig zelfs mogelijk om aantekeningen te maken vanaf de webomgeving via een internetbrowser. Inmiddels zijn er meer dan 250.000 gebruikers, dankzij het slimme en praktische ontwerp dat zeer eenvoudig is in gebruik.

Geen papier of meerdere mails met bijlagen meer; één tablet is voldoende dankzij iBabs!

Hoe helpt iBabs je nog meer bij het organiseren?

(bron iBabs website)

Wil je een training (nu ook online) volgen?
Vul dan je gegevens in op het contactformulier. We staan graag voor je klaar.

Scroll naar boven