PAPIERLOOS VERGADEREN
MET iBABS

Papierloos vergaderen met iBabs, effectief en efficient!

Bestaat (een deel van) jouw werk uit overleggen en vergaderingen?
Dan herken je waarschijnlijk wel de volgende situatie: Het is belangrijk dat je tijdig, goed en volledig op de hoogte bent van de dossiers. Daarvoor is het nodig om veel te lezen (stapels papier of meerdere (beveiligde) mails?) en dat je jouw leestijd persoonlijk kunt inplannen. De kans is ook groot dat je op verschillende locaties de dossiers wil doorwerken. En wellicht maak je ook aantekeningen bij documenten, waarvan sommige als actiepunt gedeeld worden. Het kan ook zijn dat je opinie-bepalende informatie met andere betrokkenen wil delen.
De rode draad is waarschijnlijk dat je, jezelf tijd- en plaats onafhankelijk wil voorbereiden en dat het heel praktisch is. Geen stapels papier of meerdere (beveiligde) mails met de bijlagen. Met iBabs heb je overzicht!
Altijd de laatste agenda met de juiste bijlagen onder de agendapunten.

Gebruikers training Papierloos Vergaderen met iBabs voor raadsleden of bestuurders
Training Papierloos Vergaderen met iBabs
Als gebruiker van de iBabs app kan je die stapels papier of meerdere mails achter je laten!

Dankzij iBabs heb je alle documenten, agenda’s, notulen, actielijsten, besluitenlijsten en aantekeningen in één app beschikbaar, naar jou en alle andere deelnemers verzonden met één druk op de knop.
Wil je aantekeningen maken en delen? Het is mogelijk! Vertrouwelijke stukken en agendapunten ook vertrouwelijk behouden? Het is de standaard! Persoonlijke aantekeningen ook persoonlijk houden? Ook dat is de standaard, jij kiest zelf wat je aan wie deelt! De app iBabs maakt papierloos werken mogelijk, effectief en efficiënt.

Knowle geeft interactieve (ook online) trainingen om iBabs effectief te gebruiken.

Deelnemers leren op welke wijze zij met iBabs vergaderingen kunnen voorbereiden, aantekeningen kunnen maken en delen en voorbereidende dossiers af handelen.
Deelnemers zullen de voordelen van iBabs ervaren en de app direct kunnen gebruiken in de eigen werkomgeving!
Uiteraard is er tijdens de interactieve (online) training ruimte om vragen te stellen, zodat elke deelnemer de training afsluit met vaardigheid en inzicht!

Wil je meer weten over iBabs of wil je een training volgen?

Je kan ook jouw gegevens invullen op het contactformulier (klik HIER) en wij nemen dan contact met je op.

Scroll naar boven